Cutia muzicala


I can listen to it all day long  ♥♥ ♥♥ ♥♥


I’m coming back to you tonight and it’s a 45 minute drive 😉

.. ♫♥ ..  I’ve been looking for someone like you

To make it all worthwhile  !

.. and now I found you and I don’t want to ever let you go. Even in the worst of times, when it seems the sun won’t shine for us again.. I find my place in your arms. I find what I need in your eyes and all I love in your heart. I may be way too sentimental right now, but even when we yell and get mad at each other.. there’s no place I’d rather be then with you. You make me do things I never thought I’d do, taught me how to overcome my phobia and convinced me to believe in myself. You changed me when I didn’t want to change, but you did it because you cared for me.  And now I know you were right, I learned that change is good and I should accept it.  And now I know it’s not monotony or habit that makes me feel like this. I have real feelings for you and I’m lost without you. I like you the way you are and I love you for who you are.

.. ♫♥ ..

Exista si o melodie care in ultima vreme a fost pe buzele tuturor “Alors on dance” si care, zic eu, nu a fost inteleasa acum cum ar fi vrut autorul. E de ajuns sa urmaresti clipul ca sa iti dai seama despre ce e vorba ( in cazul in care nu stii destula franceza ).  Versurile mele preferate sunt “Qui dit Amour dit les gosses, / Dit toujours et dit divorce. ” Un lucru bun nu vine niciodata singur, ci insotit de necazuri; nimic nu e pe gratis si nimanui nu-i pasa; iar cand ai ajuns in punctul in care crezi ca nu mai poti, atunci o sa primesti o lovitura si mai mare si va trebui sa lupti din nou. E vorba de foamete si datorii ce te ingroapa, desacralizarea casniciei, lumea drogurilor care ia amploare. Si totusi mergem mai departe pentru ca nu avem de ales. There’s more to a song than the music, there are also the lyrics.

C’est pas ma faute

Et quand je donne ma langue aux chats

Je vois les autre

Tout prets a se jeter sur moi

Pentru cele care abia au iesit dintr-o relatie, pentru noi toate de altfel pentru ca sigur am trecut prin starea asta o data sau de mai multe ori. Si poate o sa mai trecem. Zambeste si lumea o sa zambeasca cu tine !

11 IulieMorning sunshine !

" I guess what I'd be sayin' is there ain't no better reason
to rid yourself of vanities and just go with the seasons "

Pentru cei care nu vor sa se mai ascunda in spatele mastilor, pentru cei care stiu ca nu exista lupte pierdute ci doar lucruri invatate. Pentru diminetile insorite cand ai un moment de sinceritate fata de tine, in primul rand, si decizi sa scapi de falsitatea cu care te-ai obisnuit asa de usor.  Decizi sa nu iti mai complici viata si sa dai frau liber gandurilor ascunse, sa nu dai atentie invidiei “prietenilor” si sa ii ignori complet si irevocabil, fara vreo urma de remuscare. Pentru tine, pentru ca ai avut taria de caracter de a merge pe strada tinand capul sus, cat mai sus printre nori unde doar putini pot ajunge. Ai decis sa razbesti zi de zi printre gunoaiele celorlalti, printre minciunile lor si prefacatoria clasica. Permanent, un joc de cuvinte si gesturi ce te arunca in valtoarea iluziilor lor al caror uni scop este sa impresioneze si sa atraga. Nu te lasa amagit de zambete frumoase, ochi induiosatori si vorbe menite sa te constranga sa-ti trivializezi relatiile cu cei din jurul tau.

Respinge drama lor patetica, crizele de “personalitate” adica isteriile nocturne, plansetele emfatice si ochii inrositi de gandurile malitioase pe care le ascund. Rade-le in fata cand o sa isi dea seama ca le-ai gasit o spartura in scut si le-ai dezarmat cu mult inainte de a te putea ataca.

Intr-o lume plina de defecte, cel care le accentueaza crezand ca asta inseamna sa fii unic, are cel mai mult de pierdut. Sa inveti din greseli, nu inseamna sa cauti metode prin care sa poti repeta “greselile” fara a fi prinsa.  Prostul prost ramane daca schimbarea nu are loc ma intai in subconstient. Poti tu sa arunci in stanga si in dreapta cu vorbe care mai de care mai colorate si cu iz de falsitate, poti sa te inconjori de prieteni noi sau vechi, dar stii prea bine ca daca ai avea ocazia sa alegi i-ai arunca pe toti la gunoi pentru o a doua sansa la trecut.  Perfidia unei femei e infinita, asemenea prostiei. Ambitia, invidia, malitiozitatea, usurinta cu care renunta la principii in favoarea unora care o avantajeaza mai mult, toate fac parte din anturajul ei. Dar odata ce ai vazut dincolo de masca ei, migalos decorata cu pulseuri de culoare si inflorituri scrise cu henna, simplitatea gesturilor te va uimi.

Usurinta cu care mintim azi se va transforma in apasarea de maine si o frustrare constanta pe viitor, zambetele le vei vinde pentru atentie, sarutarile pentru bunastare. Atentia mea nu poate fi cumparata, ci doar castigata. Iar respectul meu nu il vei merita pentru ca ne plimbam prin alte sfere si lumea ta, pe care ai construit-o cu snobism, se darama arhitecte. In viziunea ta, esti si Ana si Manole, si cand vei face exces de zel pentru a-ti vedea scopul atins, te vei inchide in el. Vei zidi singura usa spre lumea adevarata. Si atunci vei ceda. Eu imi daram zidurile si plantez ciresi in locul lor. Si ca sa continui cu un cliseu, voi culege intr-o zi roadele muncii mele.

10 IulieSaturday’s song :  All the crazy shit I did tonight those will be the best memories !

Pentru noptile nedormite, rimelul intins pe perna, zuzele nebunele si diminetile de dupa 😀 Pentru mahmureala pe care nu am cunoscut-o niciodata si adrenalina care mi-a curs prin vene, pentru rasetele de neoprit si shoturile “din partea casei”. Pentru noi, de fiecare data sa fie de doua ori mai bine decat noaptea precedenta  !

9 Iulieclip of the day, goes perfectly with my mood.  I could watch it all day long !

7 Iulie –  early morning at the office; black tea and this 🙂

Later edited :   Hot town, summer in the city
Cool town, evening in the city
Dressing so fine and looking so pretty
Cool cat, looking for a kitty

5 Iulie –  weekend mania

Nu stiu voi ce credeti, dar mie mi se par putin deplasate clipurile noilor cantareti / cantarete aparuti peste noapte si a caror varsta cu greu depaseste 14 ani.

Take Miley, o intreaga industrie a fost construita in jurul ei, pana la exacerbare si mai departe. Uite o comparatie intre o cantareata adolescentina si una cu experienta, ambele talentate doar ca ar trebui sa iti accepti varsta nu sa incerci sa pari cu 10 ani mai matura, iar vocea si fata sa te dea de gol :

Si

Voi ce credeti ? Asemanarea exista, iar clipul lui Miley desi doarte bine regizat, pare mai potrivit pt Madona decat pentru o adolescenta relativ noua in industria muzicala. Taking things step by step is better than jumping fast forward ! 😉 ( in orice situatie )

Monday morning – perfect song for the start of  a more than perfect week 😀

4 Iulietoday’s mood

La birou – duminica dimineata –  m-am gandit sa impart cu voi cateva dintre melodiile care fac parte din coloana sonora a acestei zile minunate/plictisitoare/trista:

.. and i could keep on posting 😀 am foarte multe melodii in playlist ce merita ascultate on a daily basis spre deosebire de comercialul de la tv/radio. Astept sugestii de la voi si orice melodie nonconformista, originala, care sa se incadreze in categoria “muzica buna” va fi postata aici. Am observat ca nu sunt fidela nici unuia dintre genurile muzicale, ascult rock, rap, r’n’b, clasic, d’n’b si chiar pop, dar sa nu te puna sfantu’ sa bagi manele in preajma mea.. that’s all i’m saying. Ascult mai mult melodii care imi trezesc anumite stari, prin intermediul lor retraiesc momente si sentimente pe care cateodata incerc sa le dau uitarii. Muzica sufletului e cea care te face sa te simti alive. So let’s get to know each other: ce melodie te defineste pe tine, cititorule? 🙂 sunt curioasa sa aflu. Diversitatea muzicala nu strica niciodata, deci postati ! :*

P.S. o mica dedicatie pt Bobo >:D< care imi lipseste mult, mai ales in aceasta perioada frumoasa a anului cand ar trebui sa fim cat mai apropiati.. [ de fapt asta a fost prima melodie pe care mi-a dedicat-o el mie acum aproape 2 ani, and the second one is  Back to 505 😡 ]

Exista si o melodie care in ultima vreme a fost pe buzele tuturor “Alors on dance” si care, zic eu, nu a fost inteleasa acum cum ar fi vrut autorul. E de ajuns sa urmaresti clipul ca sa iti dai seama despre ce e vorba ( in cazul in care nu stii destula franceza ).  Versurile mele preferate sunt “Qui dit Amour dit les gosses, / Dit toujours et dit divorce. ” Un lucru bun nu vine niciodata singur, ci insotit de necazuri; nimic nu e pe gratis si nimanui nu-i pasa; iar cand ai ajuns in punctul in care crezi ca nu mai poti, atunci o sa primesti o lovitura si mai mare si va trebui sa lupti din nou. E vorba de foamete si datorii ce te ingroapa, desacralizarea casniciei, lumea drogurilor care ia amploare. Si totusi mergem mai departe pentru ca nu avem de ales. There’s more to a song than the music, there are also the lyrics.

Speak your mind !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s