Surpriza de azi dimineață


A trecut mult timp de când am mai auzit ceva interesant pe stradă sau în mijloacele de transport în comun, majortatea discuțiilor dezvoltă subiecte triviale cum ar fi viața “vedetelor”, dramele zilnice de la televizor, și multe altele.
image

Dar astăzi am fost plăcut surprinsă de un băiețel care cel mai probabil se ducea la grădiniță. Vorbea cu mama lui, de fapt era mai mult un monolog, despre tramvai și cum a observat el că domnul apasă pe butoane pentru a-l face să meargă și că tramvaiul folosește curent. Curent, tramvai, observație – 3 cuvinte pe care nu te aștepți să le auzi din gura unui copilaș de câțiva anișori. Și vorbea coerent, și corect gramatical, lucru rar întâlnit în ziua de azi.

Și dacă toate acestea nu au fost de ajuns ca să vă surprindă, copilașul a continuat. A facut el conexiunea că ieri văzuse un tramvai defect care cel mai probabil nu mai funcționa din cauza curentului, pentru că tramvaiele folosesc curent deci sigur a fost o problema cu curentul (scuzați cacofonia). A gandit, a conștientizat și a căutat o soluție la o problemă pe care mulți ar fi ignorat-o (mulți adulți, nici nu mai vorbesc despre faptul că majoritatea copiilor de vârsta lui nici nu ar fi dat importanță unui tramvai defect).
image

M-a uimit și m-a surprins plăcut acest copilaș 🙂 There might be hope for the young generation, after all! 😉

Speak your mind !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s